Ξεκινώντας από το 1992 το drele είναι ένα κατάστημα που στόχο έχει να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών του, όπως αυτές δημιουργούνται από τη ραγδαία και συνεχή εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας στο χώρο της επικοινωνίας.

Η ομάδα μας, εξειδικευμένο προσωπικό, καθημερινά εντοπίζει, αναλύει, επιλέγει και προτείνει, προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, εστιάζοντας πάντα στις ανάγκες του σήμερα. Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε 4 αρχές: Ποιότητα, Τεχνογνωσία, Εξυπηρέτηση & Ανταγωνιστικές τιμές.

Βασικό εργαλείο στην πραγματοποίηση των παραπάνω αποτελεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.drele.com, πάντα ενημερωμένο με άμεση ενημέρωση διαθεσιμότητας, με υποστήριξη όλων των τρόπων πληρωμής, ενσωματώνοντας τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας και σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και με ασφάλεια.

Γιατί εμάς:

  • Ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση πελατών.
  • Προσωποποιημένη, άμεση τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση.
  • Ποιοτικά προϊόντα, πιστοποιημένα, παραγόμενα από τις πιο αναγνωρισμένες παγκοσμίως εταιρίες του χώρου
  • Άμεση παράδοση στo χώρο σας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια θέλετε μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected], να μας καλέσετε στο 2106400100 ή να μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας.